Wrocław rozrywka opinie

spis atrakcji
opinie

Wrocław to szeroki wybór miejsc rozrywki. Nasz spis obejmuje 23 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego miejsca rozrywki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Wrocław. Czekamy na Wasze opinie!

Sportwerk
Beata
on 16.02.2015

"MARTYNA To, że można skorzystać tylko z jednej usługi z kartą multisport, nie jest winą hali, takie rzeczy ustalił Benefit, więc to akurat bezpodstawny zarzut. Nie bronię tego miejsca, ponieważ sama mam podobne zdanie, ale skoro nie odpowiada Ci to miejsce to po prostu tam nie chodź, proste. "

Sportwerk
Martyna
on 11.02.2015

"Hala jest w opłakanym stanie. Brudne, niedziałające prysznice, niezamykające się szafki, brak odpowiedniej ilości sprzętu na zajęciach fitness. Jeżeli już uda Ci się powstrzymać odruch wymiotny i udać się pod prysznic, to często okazuje się, że nie ma ciepłej wody! Ceny bardzo wygórowane, jak na warunki panujące na tej hali. W damskiej szatni syf. Jakiejś Pani coś się wylało na ścianę "5 lat temu" i jest to takie usyfione do tej pory. Kontakty bez zaślepek, ze sterczącymi drutami, pourywane deszczownie pod prysznicami. Dramat! Jakby tego było mało, korzystając z karty benefit multisport można jednorazowo skorzystać tylko z jednej usługi, czyli np. po siłowni/fitnessie nie możesz pójść na saunę. I jeszcze jedna mega irytująca rzecz to wszechobecne "karteczki" wstępu, których należy pilnować jak oka w głowie, bo inaczej Ci przepadnie wejście na siłownię lub zajęcia fitness! Średniowiecze! Nie polecam!!!"

Aquapark Wroclaw
Zuzka
on 25.01.2015

"Edzia kocham Cię Masz kochana Świętą rację! A już miałam to napisać swoimi słowami... Dziękuję Edytko! Podpisuję się:)"

Sportwerk
Mariusz
on 10.12.2014

"Zdaje się, że skład na recepcji znowu uległ zmianie. A szkoda. Już zdążyłem polubić nowe dziewczyny. Do Sportwerku chodzę wlaśnie ze względu na tą domową atmosfere, o ktorej już byla mowa kilka wpisów niżej. Są rzeczy które faktycznie wymagaja odrestaurowania (szatnie, prysznice!!), ale przecież nie idzie się tam żeby siedzieć w szatni. ;) "

Sportwerk
Sandra
on 02.12.2014

"Nie rozumiem , dlaczego tam chodzicie..?.piszecie chodziłam tam przez kilka miesięcy , albo jestem stałym klientem .. ale i tak tam chodzicie, to po co to piszecie..?? "

Sportwerk
Olga
on 26.11.2014

"Chodzę na halę od kilku miesięcy, pomijając starszą Panią, która zachowuje się jak gestapo, warto wspomnieć o obsłudze obiektu. Może trochę na ich wygląd. Kojarzę jedną dziewczynę z PRZETŁUSZCZONYMI wiecznie włosami, do tego nie mającej odpowiedniej prezencji do pracy na recepcji na hali sportowej. .. !!! Druga tępa ze sztucznym paznokciami, ciesząca się jak głupi do sera lub mająca mine jakby za karę tam siedziała. Co to ma w ogóle być ?!?! Nowe pracownice najwyraźniej nie przesiąknęły jeszcze tą atmosferą i jadem tych okropnych dziewczyn i STARSZEJ PANI. Sprzęt na siłowni pozostawię bez komentarza, wieczne problemy z dogadaniem się na recepcji, ale nie ma co zwalać winy na pracownice, skoro Pani Kierowniczka zachowuję się jak Hitler. Zajęcia aerobiku uważam za przyzwoite :) Atmosfera na siłowni bardzo domowa można powiedzieć, te same twarze, mili instruktorzy.. Do tego się nie przyczepie :)"

Sportwerk
Anka
on 20.10.2014

"Pomyliłam się z poprzednią oceną. Miało być 1/5 a nie 3/5."

Sportwerk
Anka
on 20.10.2014

"Dziś zajęcia się nie odbyły, o czy postanowiono poinformować nas tuż przed samymi zajęciami. Żałosne. Czyżby dzięki Pani "menadżer" już nikt nie chciał zastępować, zastępowanych :) "

Sportwerk
Klaudia
on 20.10.2014

"Nie polecam. Tak jak poprzednicy stwierdzam, że obiekt jest na bardzo niskim poziomie. Stary sprzęt, sala fitnes zagrzybiona, cieknąca woda z sufitu. Odwoływane tuż przed rozpoczęciem zajęcia. Zmieniający się instruktorzy. Nieprzyjemne sytuacje kiedy to słynna Cruella zwraca nieuprzejmie uwagę, pracownicom, które to zmienia co chwilę. NIE POLECAM !!!"

Sportwerk
Nina
on 20.10.2014

"NEGATYW. Syf, brud, lejąca się z sufitu woda, grzyb na suficie. Nieprzyjemna obsługa w postaci starszej, nieuprzejmej kobiety wrzeszczącej an swoje pracownice. Duży brak organizacji, odwoływane zajęcia. Na zajęcia trampol okazało się, ze wpuszczono więcej chętnych niż trampoli i powstała nieprzyjemna sytuacja. Ich dni są policzone, bo ile ludzie będą to znosić. Oby powstał w końcu nowy obiekt na Kozanowie"

Sportwerk
Kinga
on 20.10.2014

"Wielki negatyw. Brak organizacji, zagrzybiałe sale no i słynna Cruella udająca menagerkę. Ciągle zmieniające się pracownice recepcji, które ledwo co zdążą ogarnąć temat a Cruella się ich pozbywa. Zmieniają się też instruktorzy, co jest największą stratą. Zajęcia są odwoływane lub są częste zastępstwa"

Aquapark Wroclaw
edyta
on 13.07.2014

"Po pierwsze zbyt drogo. Chodzę z rodziną 2razy w tyg. i wydałam już tyle że wybudowałabym własny mały basen w ogrodzie za to! Po drugie! Wątpliwa przyjemność z korzystania ze strefy nagości! Szkoda że nie można w tak wielkim obiekcie po prostu skorzystać z dobrze nagrzanej sauny po której można by było porządnie się schłodzić i odpocząć w chłodnych klimatycznych pokojach pod kocykiem z pościelą oczywiście! Eh tto by był relax a nie tam nagość -Co to komory gazowe i faszystowskie łaźnie,że człowiek nie może mieć gaców na sobie?:Dxd? Obłęd!"

Aquapark Wroclaw
edyta
on 13.07.2014

"Po pierwsze zbyt drogo. Chodzę z rodziną 2razy w tyg. i wydałam już tyle że wybudowałabym własny mały basen w ogrodzie za to! Po drugie! Wątpliwa przyjemność z korzystania ze strefy nagości! Szkoda że nie można w tak wielkim obiekcie po prostu skorzystać z dobrze nagrzanej sauny po której można by było porządnie się schłodzić i odpocząć w chłodnych klimatycznych pokojach pod kocykiem z pościelą oczywiście! Eh tto by był relax a nie tam nagość -Co to komory gazowe i faszystowskie łaźnie,że człowiek nie może mieć gaców na sobie?:Dxd? Obłęd!"

Strefa Fitness
Gosia
on 25.05.2014

"Nie polecam, kupiłam karnet a gdy chciałam zrezygnować, to mi odmówiono zwrotu pieniędzy. Zwykli złodzieje! "

Sportwerk
Dominik
on 10.02.2014

"Odwiedzam siłownię już ok. 6 mies. Niestety przypadkowo zgubiłem karnet. Pomimo starań obsługi nie dostałem duplikatu i zmuszony byłem kupić nowy. Całym lokalem rządzi księgowa,nawet sam właściciel nie jest w stanie podjąć decyzji o wystawieniu duplikatu. Starsza Pani uprawia tam po prostu jawną bandyterkę i ustala zasady wg. swoich humorów. W razie problemów nie można uzyskać żadnej pomocy. Po prostu płać i płacz. Stanowczo odradzam."

Sportwerk
Szymon
on 10.02.2014

"Byłem wielokrotnie. Za każdym razem gorzej. Czarę goryczy przelała sytuacja przypadkowego wyrzucenia karteczki wejściowej do kosza na śmieci (kupowałem wodę w barze i przez przypadek wyrzuciłem tą karteczkę razem z paragonem). Akurat trafiłem na starszą panią. Chyba menagerka, która stwierdziła że w tej sytuacji wejściówka mi przepada !!! Jak chcę wejść to mam zapłacić raz jeszcze !!! Beszczelność i skandal. Miś normalnie. "Nie mamy pańskiego płaszcza... i co pan nam zrobi". Nigdy więcej. Szatnie w opłakanym stanie. Brud, śmierdzi, prysznice w połowie niesprawne. Może w męskiej to jeszcze ujdzie, za to dziewczyny ze sobą nie bierzcie. Moja poprosiła mnie, żebym jej już ze sobą tam nie zabierał. Aha - Sauna parowa nie działa od prawie roku. Obecnie multisport pozwala na wejście albo na siłownię, albo na saunę (???) Nie liczcie na jakąkolwiek pomoc "trenera" na siłowni. To raczej stróż od sprawdzania wejściówek. Unikać, uciekać, polecać tylko masochistom. "

Bandaclub
pipi
on 09.01.2014

"Jest na prawdę super !"

Wellness Day Spa
Kavi
on 04.12.2013

"Polecam także KaVi wellness we Wrocławiu.W kameralnej atmosferze, przy dźwiękach muzyki i blasku świec, poprzez kojący masaż w aromatycznych nutach olejku, odrodzimy Twoje ciało i zmysły. W chłodne, jesienne wieczory zapraszamy na masaż stemplami, kamieniami, gorąca oliwą, aromatyczną świecą lub czekoladą. "

Day SPA Jelenia Struga
Anna
on 13.09.2013

"Dostałam voucher na Hamam, jestem bardzo zadowolona z zabiegu. Masaż bardzo dobrze wykonany i przyjemny. No i do tego ten seans w jacuzzi z szampanem i sauna. Rewelacja :)"

Day SPA Jelenia Struga
Jola
on 08.08.2013

"Przyszłam do Jeleniej Strugi na masaż ciała. Wykonany świetnie, nie mam zastrzeżeń. Polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze zrelaksować."

SHERWOOD - Park Linowy
Kaja
on 29.07.2013

"Park super, mozna sie zdrowo spocic. Obsluga jednak troche zawiodla"

Day SPA Jelenia Struga
ela
on 25.07.2013

"Miało być tak cudownie , a nie mogłam doczekać się końca tego czegoś zwanym tam masażem....."

Day SPA Jelenia Struga
Ada
on 11.07.2013

"Byłam tam na masażu i manicure, które dostałam w prezencie. Super atmosfera, piękne wnętrza i miłą obsługa. Serdecznie polecam."

Day SPA Jelenia Struga
Anna
on 04.07.2013

"Masaż nawet nie stał koło HAMMAMU ! JAKIEŚ GŁASKANIE ZA MAJĄTEK ! "

Day SPA Jelenia Struga
Anna
on 04.07.2013

"Masaż nawet nie stał koło HAMMAMU ! JAKIEŚ GŁASKANIE ZA MAJĄTEK ! "