Wrocław restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Wrocław to szeroki wybór restauracji. Nasz spis obejmuje 47 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat którejś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danej restauracji. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Wrocław. Czekamy na Wasze opinie!

Restauracja Pod Fredrą

17.10.2016

"Zaprosiliśmy przyjaciół z Francji ,jedzenie bardzo dobre, ukłony dla kucharza jednak obsługa catastrophe jak mawiają Francuzi.Kelner na koniec przyniósł rachunek i zarządał wprost 10% czyli 50 zł napiwku za usługę. Może i jest taki zwyczaj, ale raczej dobrowolny, a już dla przyzwoitoścui należałoby dać gościom czas na oswojenie się z naszą walutą.Duża dwója albo jedynka"

Restauracja Pod Fredrą
tomasz
17.10.2016

"Zaprosiliśmy przyjaciół z Francji ,jedzenie bardzo dobre, ukłony dla kucharza jednak obsługa catastrophe jak mawiają Francuzi.Kelner na koniec przyniósł rachunek i zarządał wprost 10% czyli 50 zł napiwku za usługę. Może i jest taki zwyczaj, ale raczej dobrowolny, a już dla przyzwoitoścui należałoby dać gościom czas na oswojenie się z naszą walutą.Duża dwója albo jedynka"

Spice India
Raszir
14.09.2016

"mumbailunchbox.pl dobre jak w domu w Indiach na strzegomskiej we Wrocław"

Spice India
Raszir
14.09.2016

"Prawdziwe jedzenie Indyjskie jak u mnie domu"

Spice India
all
20.06.2016

"http://mumbailunchbox.pl/ Kuchnia Indyjska Wrocław"

Mexico Bar
untitled
26.11.2015

"Zdecydowanie odradzam. Pobyt w tym lokalu zakończył się poważnym zatruciem kilku osób. Absolutnie to miejsce nie powinno istnieć ze względu na jakość jedzenia oraz higienę miejsca. Potrawy zostały tylko ładnie opakowane, skrywając pod postacią przypraw i dodatków prawdziwe oblicze zepsutego mięsa. Na myśl jak bardzo mięso było nieświeże przechodzą mnie do tej pory dreszcze. Wspaniały pobyt we Wrocławiu zakończył się agonią w hotelowym łóżku, a jedynym kierunkiem była toaleta. Sprawa została zgłoszona do sanepidu, niestety instytucja zazwyczaj niechętnie nakłada grzywny na lokale, które szkodzą zdrowiu, a jeżeli już to następuje, wysokość ich jest promilem przychodu. Największą siłą jest nieobcowanie z tym miejscem co może wtedy przyczynić się do faktu, iż ten lokal nie będzie już zatruwać ludzi."

Capri Trattoria Pizzeria
mireks
05.11.2015

"Nie mogę powiedzieć, że jest źle, ale po prostu znalazłem Dominium, w którym jednak smakowo jest lepiej - nie wiem w jaki sposób oni przygotowują te składniki - szczególnie kurczaka, czy wołowinę, ale to pierwsza pizzeria w której takie jedzenie mi smakuje. Jeśli dołożyć do tego drugą pizzę w dostawie, sensowną lokalizację na rynku i ogródek piwny to jednak jak dla mnie aktualnie nikt ich nie wyprzedza. Ale też nie wszędzie byliśmy..."

Capri Trattoria Pizzeria
Adrian
25.08.2015

"Moja ulubiona restauracja. Polecam."

Rodeo Grill Steak House
Adrian
24.08.2015

"Polecam restauracje Rodeo na Więziennej. Byliśmy większą grupą, ale nawet nie czekalismy na zamówienia i 20 min, kelnerka była bardzo ogarnieta. Próbowaliśmy i sałatki, i steki,i zupę. Wszystko było smaczne. "

Rodeo Grill Steak House
Beata
24.08.2015

"Przepyszne steki w miare nizkich cenach. Świetna lokalizacja, miła obsługa."

Restauracja Patio
Karolina
06.08.2015

"W restauracji Patio podają najlepszą cielęcinę na makaronie i z sosem borowikowym! Do tego mają świetną obsługę, baaaardzo kameralne wnętrza - panuje tam świetny klimat - idealnie nadaje się romantyczną kolację!"

Restauracja Patio
Karolina
06.08.2015

"W restauracji Patio podają najlepszą cielęcinę na makaronie i z sosem borowikowym! Do tego mają świetną obsługę, baaaardzo kameralne wnętrza - panuje tam świetny klimat - idealnie nadaje się romantyczną kolację!"

Pieprz i Wanilia
Bywalec
13.05.2015

"Witam serdecznie, piszę iż chciałbym też dorzucić swoje dwa grosze do sumy ocen. ogólnie rzecz biorąc restaurację można polecić głównie patrząc przez pryzmat podawanych posiłków. Są całkiem całkiem porcje, apetycznie podane i nawet w rozsądnych cenach. Obsługa skrzętnie się uwija, ale niekiedy po prostu nie daje rady w porze obiadowej, kiedy są tłumy i jeszcze trafi się jakiś, delikatnie mówiąc, awanturnik ;) Dziewczyny sympatyczne uśmiechnięte. Wystrój restauracji może być ale to w zasadzie kwestia gustu. Jeśli chcecie znać moje zdanie to myślę że warto odwiedzić ;)"

Pieprz i Wanilia
Turysta
04.05.2015

"Wizyta zaliczona. Fajnie choć znalazłoby się kilka niedociągnieć nie rzutujących na całościową bardzo dobrą ocenę. Szczerz rekomendacja"

Pieprz i Wanilia
Mazowszak
29.04.2015

"Bardzo przyjemna restauracja. Wcale nie uważam ażeby ceny były jakoś nadmiernie nadmuchane. Tak samo jak wszędzie, ale w zamian za to dostajemy na prawdę smaczne, apetycznie podane posiłki. Jam tam czasem więc wiem co piszę. Polecić mogę również kawkę z ciastkiem ;) tak na deser ;)"

Pieprz i Wanilia
Migdałek
17.04.2015

"Sprawdziłem osobiście - rzeczywiście warto! To tyle w temacie ;)"

Pieprz i Wanilia
Migdałek
17.04.2015

"Sprawdziłem osobiście - rzeczywiście warto! To tyle w temacie ;)"

Restauracja Pod Fredrą
Renata
07.04.2015

"Wysoki poziom - podjęliśmy tu naszych gości i nie pomyliliśmy się z wyborem. Wszystko było tip top - udany wieczór."

Restauracja Karczma Lwowska
Leon
07.04.2015

"Wróciełem do Wrocławia po pięcioletniej nieobecności. Dużo się zmieniło ale na szczęście pewne rzeczy pozostają bez mian. Lwowska dalej trzyma poziom, ten sam klimat, ta sama kuchnia - dzięki!"

Mexico Bar
beata
01.04.2015

"nic dodac ochydne jedzenie najgorsze kiedy jadlam."

Pieprz i Wanilia
Antoś
13.03.2015

"Ogólna ocena bardzo dobra. Co prawda byliśmy przejazdem i skosztowaliśmy tylko ciastko z kawą, ale było na prawdę świetne, podobno z własnego wypieku. Cena 12 zł jak dla mnie ok. Maksa nie dałem tylko dla tego, że było dość tłoczno, ale to chyba dobrze świadczy o jakości potraw. ja oczywiście polecam"

Amalfi Ristorante Pizzeria
Gosia
27.02.2015

"Nie polecam. Jedzenie fatalne, obsługa jeszcze gorsza. Lepsza mrożonka z Lidla..."

Pieprz i Wanilia
Bigos
29.01.2015

"Bez wahania daję maksa - ocena na 5. Jedzonko smaczne, bardzo apetycznie podane, w dobrych cenach. Restauracja zlokalizowana w klimatycznym parku i nie zapominajmy o bezpłatnym parkingu ;) Nie mam do czego się przyczepić"

Pieprz i Wanilia
Bigos
29.01.2015

"Bez wahania daję maksa - ocena na 5. Jedzonko smaczne, bardzo apetycznie podane, w dobrych cenach. Restauracja zlokalizowana w klimatycznym parku i nie zapominajmy o bezpłatnym parkingu ;) Nie mam do czego się przyczepić"

Pod Papugami
lukasz
17.10.2014

"super knajpa, z muzyką, z ciekawą kartą menu, milo się tam spędza czas "