Wrocław puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Wrocław to szeroki wybór pubów i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 50 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego pubu lub kawiarenki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Wrocław. Czekamy na Wasze opinie!

Niebo
Turbo Lover
25.02.2017

"W tej knajpie jest fajna muzyka (System of a Down, Alice in chains, Metallica, itp.), ale niestety trzeba bardzo uwazac na swoje rzeczy. Widzialem jak kumplowi ukradli kurtke i to z szatni! Takich przypadków było więcej. Nie zostawiajcie swoich rzeczy bez opieki! Przykro mi, ze musze to napisac, bo chodzilem tam przez cale studia, ale chce ostrzec innych."

Mundo 71 Music Club
Marcin
15.01.2017

"Totalna porażka. Obsługa tego klubu, to troglodyci delikatnie mówiąc. A ochrona? Zwykłe "sebki" spod klatki, którzy szukają zaczepki bez powodu. MUNDO! SIUSIAK CI W PUPE!"

Mundo 71 Music Club
Magdalena
09.01.2017

"Spedzilam tam Sylwestra. Muzyka super, w sali nie za duzo ludzi wiec sporo miejsca do tanca. Niestety obsluga to jakas totalna porazka... barmanki niewychowane i bardzo chamskie. Stoja jak za kare, popelniaja bledy w zamowieniach i zamiast przeprosic pyskuja do klienta. Zdarza sie rowniez, ze udaja iz Cie nie widza. Toaleta damska bardzo oryginalna. Brak swiatla & zamka do drzwi w 3/4 lazienek!! Papier toaletowy proponuje przyniesc swoj, gdyz zastaniemy go jedynie na poczatku imprezy. "

Mundo 71 Music Club
Ewa
06.01.2017

"Świetna muzyka nie była w stanie pokryć beznadziejności i braku kompetencji obsługi, w szczególności pani menadżer z Sylwestra 2016/2017."

Pub 13 Igieł
Kamil
09.09.2016

"W poprzednich komentarzach jest narzekanie na obsługę, a ja myślę, że bardzo fajne dziewczyny stoją za barem, nigdy nie miałem problemu ;) Najlepszy pub we Wrocławiu."

Mundo 71 Music Club
Martyna
16.08.2016

"Zdecydowanie nie polecam tego klubu, nie miła obsługa ochrony, brak profesjonalnego podeścia do klienta"

Mundo 71 Music Club
Anka
19.06.2016

"Chamy na bramce, nigdy wiecej"

Mundo 71 Music Club
ala
09.05.2016

"Zostalam tam bezczelnie okradziona. Na chwile zostawialm torebkę a gdy mi ja oddali na barze nie bylo w niej kasy i palcona moja kartą. Skandal!!! Odradzam wszystkim. Banda idiotów "

Mundo 71 Music Club
XX
20.04.2016

"Tragedia, szatniarz nie chciał nam wydać reszty za zgubiony numerek. Spotkaliśmy się z menadżerem klubu, który reprezentował podobny poziom jak ochroniarze- czyli zerowy. Nie polecam. "

Mundo 71 Music Club
lala
04.04.2016

"Można śmiało powiedzieć, że jeden z gorszych klubów we Wrocławiu. Jeszcze do niedawna moja opinia była zupełnie inna. Zmieniła się po kilku sytuacjach. Ochroniarze powinni przejść kurs jak normalnie i uprzejmie rozmawiać z ludźmi przychodzącymi do tego klubu, ponieważ traktują ludzi jak bydło, a to oni niewiele od poziomu zwierząt odbiegają. Obcokrajowców trzeba ostrzegać, bo właśnie żerują na ich nieświadomości polskich realiów i łatwo można zostać okradzionym właśnie przez ww ochroniarzy. Poza tym ich palarnia w środku to jeden wielki żart. Cały dym leci na klub i kompletnie zero wentylacji. Muzyka naprawdę słaba i w pewnym momencie robi się taki tłum, że jest aż nieprzyjemnie. Ludzie omijajcie szerokim łukiem! "

Pod Papugami
Agnieszka
10.01.2016

"Najlepsze miejsce we Wrocławiu. Świetna kuchnia, miła obsługa. Bardzo klimatycznie i muzycznie. Polecam. "

Paparazzi
Paweł
21.12.2015

" Wybrałem się do lokalu pokazać szwagrowi, który w Irlandii jest menagerem w lokalu podobnej klasy no i masakra piwo Guinness za 19 PLN wygazowane bez piany szwagier był w szoku za tak podane piwo w Irlandii wylatuje się z pracy lub dostaje wielki OPR, na naszą sugestię ze jest coś nie tak barman stawia piwo pod nalewakiem i przelewa piwo które ocieka po szklance i daje takie kelnerce a ona podaje je nam i wyciera szklankę serwetka na naszym stoliku profesjonalizm po polsku szkoda, bo lokal piękny, muzyka na żywo, super nagłośnienie. Powiedzcie o co chodzi ?"

Mundo 71 Music Club
xxx
25.11.2015

"badna debili na ochronie"

Klub Ra Bar Bar
marcin
01.09.2015

"Dzień dobry.Nie,poprostu nie moze tak być.Ide dzisiaj do Qas z kilkoma koleżankami.Jestesmy singlami.Znalazlem was za pomocą Gazety Wrocławskiej,na ich stronach internetowych.I co?Za półtorej godziny spotykamy się w Rynnku,a ja nie moge się dodzwonić do Ra Bar Baru.Dlaczego?No właśnie,dlaczego?Podany numer nie odpowiada.No niestety,lipa.Pozdrawiam."

Mleczarnia
Agnieszka
29.07.2015

"Fenomen! Dużo pysznego jedzenia w rozsądnej cenie. Obsługa przemiła, nawet przy "wpadce" zdarzyło im się wyjść z sytuacji z twarzą, uwielbiam to miejsce, zawsze polecam wszystkim znajomym z łodzkiego, którzy wybierają się do Wrocławia :-)"

Mundo 71 Music Club
tom
20.07.2015

"Najgorszy klub w Wrocławiu ze względu na pseudo ochronę . Byłem światkiem jak debil z ochrony pobił dziewczynę . Dno i nie polecam nikomu"

Jazzda Club
Milenka
29.06.2015

"Bardzo nam się podobało. Mila obsługa, fajna muzyka. Będziemy wracać częściej! Pozdrawiamy całą ekipę z Jazzdy. Laseczki z Leszna"

Novocaina Club
henry
14.06.2015

"Jest cudnie i romantycznie"

Klubo-Kawiarnia PRL
Anna
05.06.2015

"Miśki (ochrona) napakowani,beszczelni,pyskaci,szorscy... W szczególności z środy i czwartku... W środę byłam zaproszona na wieczór panieński koleżanki, ochrona mnie nie chciała wpuścić, i tak weszłam przez Klub Error..... W czwartek około 23:00 gdy chciałam z koleżanką wejść na impre ten sam pakeropowiedział że mam zakaz do odwołania , więc znowu weszłyśmy przez Error, niestety misiek, paker poszedł za nami i wyprosił. Odradzam ten klub,w ciągu 2 dni zostawiłam w tym klubie ponad 200zł i żałuję, więcej do tej s.....y nie zawitam.... Za WC sìe placi"

Klubo-Kawiarnia PRL
Anna
05.06.2015

"Miśki (ochrona) napakowani,beszczelni,pyskaci,szorscy... W szczególności z środy i czwartku... W środę byłam zaproszona na wieczór panieński koleżanki, ochrona mnie nie chciała wpuścić, i tak weszłam przez Klub Error..... W czwartek około 23:00 gdy chciałam z koleżanką wejść na impre ten sam pakeropowiedział że mam zakaz do odwołania , więc znowu weszłyśmy przez Error, niestety misiek, paker poszedł za nami i wyprosił. Odradzam ten klub,w ciągu 2 dni zostawiłam w tym klubie ponad 200zł i żałuję, więcej do tej s.....y nie zawitam.... Za WC sìe placi"

Coolturka Pub
Kamila
14.04.2015

"Fatalny klub byłam tam z przyjaciółka i widziałam jak ochroniarze biją gości"

Manana Cafe
bolek tw
19.03.2015

"jak powiedział Franciszek Dolas ``Bordello``Bordello militare "

Jazzda Club
Pink
02.03.2015

"Jestem zażenowana jakością obsługi w tym lokalu! Muzyka może jest okej, wystrój również zachęca by wejść, ceny jak to na rynku dość wysokie, ale panie, które tam pracują, wyglądają, jakby stały tam za karę! Ani uśmiechu, ani jakiejś normalnej odpowiedzi, mimo tego, że wraz z przyjaciółkami byłyśmy miłe i chciałyśmy dowiedzieć się czegoś o słodkich drinkach, dostałyśmy odpowiedź "wszystko jest w karcie"... Może i jest, ale tak traktować się klientów nie powinno. Ich różowe kiecki nie skryją faktu, że panie są po prostu zadufane w sobie, obrażone na wszystkich i najlepiej, jakby dostawały napiwki za przyniesienie drinka z wielkim fochem :) ZMIENIĆ ZAŁOGĘ I BĘDZIE SUPER! Wtedy człowiek chce się bawić! Jedynie barmani są w porządku, ale gdy zmienicie panie, na pewno więcej ludzi będzie tam przychodzić! "

Jazzda Club
Daga
01.02.2015

"Znam ludzi pokroju tych, którym się tak potwornie nie podobało. Klub przyjemny, fajny wystrój i obsługa. Jak ktoś zadziera nosa to niech się nie dziwi, że mu plują do jedzenia! Byłam już kilka razy i polecam!"

Le Secret
Norbert
20.01.2015

"Byłem już trzy razy i za każdym razem świetnie się bawiliśmy. Fajne laski, takie do pogadania. Widać, że nie chcą Cie tylko oskubać. Wiadomo, że chcą zarobić, ale nie za wszelką cenę. Za to mega pozytyw. Wystrój nie w moim stylu, ale jest spoko. Na pewno tam wrócimy. Polecam"