Wrocław hotele opinie

spis hoteli 1 2
opinie

Wrocław to szeroki wybór hoteli i apartamentów. Nasz spis obejmuje 55 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego hotelu czy apartamentu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Wrocław. Czekamy na Wasze opinie!

Royal Hostel
paulina
07.07.2015

"Hostel jest schludny i czysty. cena jest adekwatna do jakości pokoi zwłaszcza, że mają prywatne łazienki. Bliskość hostelu do starego rynku to zaledwie 4 min co jest ogromnym plusem. Faktycznie małym minusem może być, że obiekt znajduje sie przy drodze głównej, ale hałasu praktycznie nie słychać. Dobra komunikacja miejska. Obsługa bardzo pomocna i miła. Polecam."

Dom Turysty Solo
Marta
22.06.2015

"Nocowałam tam co wakacje od 2011 roku do zeszłego roku, ale tym razem wybiorę inne miejsce. Niewygórowana cena, więc nie ma co wymagać też luksusów. Jest przyzwoicie i tyle. Często sprzątane pokoje. W pokoju była lodówka, więc o śniadania można zadbać samemu. Sanitaria nie luksusowe, ale w porządku. Jedynym problemem od lat jest wi-fi. Jest po prostu żałosne! Obsługa zapewnia, że jest ok i że to naprawią, ale trzy lata pod rząd było podobnie. Co rano potrzebny jest mi na konkretną godzinę internet do wykonania rezerwacji na festiwal filmowy i... muszę biegać z komputerem jak głupia po całym budynku, żeby złapać połączenie, a i tak nie ma gwarancji, że następnego dnia o tej samej porze znajdę net w tym samym miejscu... Mam dość czegoś takiego. Jeśli ktoś wybiera się do Wrocławia i nie potrzebuje internetu, tylko wystarczy mu na tanim noclegu, polecam. Jeśli musicie w ważnym sprawach, np. służbowych, skorzystać z sieci, to lepiej wybierzcie inne miejsce lub zabierzcie ze sobą przenośny modem."

Dom Turysty Solo
andrzej
11.03.2015

"Hostel robotniczy.Od rana hałas wiertarki.Pokój duży ale brudny.Śniadania słabe i drogie.Nieświeże pieczywo.Brak parkingu."

Dom Turysty Solo
Ania
26.02.2015

"super pobyt! owszem hotel jeszcze w remoncie, ale już widać pozytywne efekty..duże, bardzo ładne pokoje, blisko centrum,śniadania przepyszne i co najważniejsze przesymaptyczny personel!"

Royal Hostel
George
17.02.2015

"I would highly recommend this hostel. Great location, friendly staff, good food, nice room, free wifi, private parking for extra fee. It will be my first choice if I ever come back to Wrocław again. I hope it is helpful. George."

Dom Turysty Solo
Witold
30.01.2015

"pyszne śniadania, obsługa przesympatyczna,pokoje po remoncie, nowe, wygodne! nic dodać nic ująć..czytając opinie, zastanawiam się czy byliśmy w tym samym hotelu..wystarczy sprawdzić stronę www.hotels24.com.pl i zobaczyć galerię zdjęć."

Dom Turysty Solo
Łucja
29.01.2015

"Hotel godny POLECENIA! Śniadania rewelacyjne! Nie dostrzegłam żadnych minus, tak dobrej i profesjonalnej obsługi mógłby pozazdrościć nie jeden skategoryzowany Hotel. Jeszcze raz polecam:)"

Dom Turysty Solo
Marzena
28.01.2015

"Hostel w dobrym miejscu ale to tyle. Brak parkingu parkuje się przy ulicy i ciągle brakuje miejsca. W pokojach śmierdzi fajkami i widać jak goście palą w oknach.Wykładzina powypalana od papierosów i brudna. Śniadania bardzo słabe za tę kwotę inne hotele proponują więcej."

Moon Hostel
Błażej
16.01.2015

"Zgadzam się z poprzednikami, super miejsce, warunki ok., i obsługa robi różnicę"

Dom Turysty Solo
Katarzyna
15.01.2015

"Nie rozumiem tych opinii!! owszem hotel się remontuje, ale żeby podwyższyć standard chyba należy to zrobić? Śniadania rewelacyjne! o wiele lepsze niż w niejednym hotelu 3*! obsługa bardzo pomocna i przemiła! POLECAM!"

Dom Turysty Solo
adam
04.11.2014

"Drogi hostel robotniczy z aspiracjami na hotel. W pokojach brudno i śmierdzi, śniadania słabe i drogie, obsługa nie zainteresowana pomocą. Za te pieniądze można lepiej wynająć pokój. NIE POLECAM!"

Hotel Tumski
marcin
22.10.2014

"Hotel beznadziejny. Obsluga ma miny jakby pracowala za kare. Polaczenie wifi zrywa sie bardzo czesto.ceny maja tak wygurowane jakby to byl jakis luksusowy hotel. A jest bardzo kiepski."

Hotel Salve
Hate
11.10.2014

"Anioł tym razem hotelowy a prawie jak z Alternatywy 4 .. zburzył klimat muzyki na żywo w Winotece bo już 22.00 i... czar prysł.. mimo że goście hotelowi dobrze się bawili... a to nieliczne miejsce z muzą life... Było pysznie, przyszedł Czarny Anioł... Dla hotelu Salve - MEGA HATE!!! "

Etap Hotel Wrocław Stadion
Ania
01.10.2014

"Polecam, szczególnie Wrocław - Stadion. Czysto, miło, wygodnie i bardzo fajna cena :)"

Dom Turysty Solo
Malwina
06.09.2014

"Spędziliśmy wraz z mężem weekend w tym hotelu.Pokoje duże ale wykładzina i łazienka brudna.Smród paierosów, na śniadaniu zastałam zieloną wędlinę, stare owoce i skiśnięty biały ser.Drugiego dnia mój mąż przypłacił to rozstrojem żołądka.To skandal,że za te pieniądze tak traktują ludzi.Na pewno przyjedziemy do Wrocławia ale na pewno nie do tego hotelu!!! Konkurencja wypada o dwie głowy lepiej."

Dom Turysty Solo
Kamila
17.07.2014

"Pokoje duże, dość czyste. Śniadania bardzo słabe i kiepska jakość,mała jadalnia i ciasna, brak parkingu, duży hałas i kurz, brak windy."

Dom Turysty Solo
Endrju
03.07.2014

"Spałem raz w tym hotelu robotniczym i więcej tam nie wrócę.Po pierwsze drogo,brudno, w pokojach smród papierosów, brudna przypalona wykładzina, nie ma windy, parking na ulicy-od 16 nie ma miejsca,śniadanie ubogie i drogie.W tej cenie konkurencja oferuje dużo więcej.Internet nie działa nie można pracować a obsługa na to nie reaguje.Tv kablowa uboga i wybrane programy których się nie ogląda.Nie polecam."

Dom Turysty Solo
Teresa
28.06.2014

"A ja zgadzam się z opiniami poniżej. Osobiście zostałam zbesztana przez jakiś roboli, którzy pili piwsko na schodach hotelu, tylko dlatego, że odmówiłam "dołączenia się do imprezy". Zgłaszałam problem na recepcji, ale nic nie zostało z tym zrobione. Pytam kto zarządza tym pseudo hotelem i gdzie jest ochrona? Hałas (hotel jest obecnie w remoncie), beznadziejne śniadania pozostawię już bez komentarza. Stanowczo odradzam!"

Dom Turysty Solo
Magdalena
25.06.2014

"Byłam tam w weekend i nie jest to hotel tylko hostel robotniczy(w dodatku w remoncie).Pokoje brudne i śmierdzi papierosami ale nie powinno to dziwić bo goście palą też w oknach.Sniadania coś strasznego, czułam się jak ośrodku wczasowym za komuny.Na stronie ładne zdjęcia restauracji ale z innego hotelu.Recepcja kompletnie nie zainteresowana gościem hotelowym.Tam chyba trzeba kierownika żeby to ogarnąć!!!"

Dom Turysty Solo
Kazimierz
18.06.2014

"Hotel miał być blisko centrum a fakt jest taki,że do centrum jest parę kilometrów.Pokoje brudne i po hotelu kręcą się pijani robotnicy szukający przygód erotycznych.Recepcja i menager nie reaguje na te zaczepki. Brak parkingu. Pokój za 170zł w takich warunkach to skandal!!! "

Moon Hostel
Kris
25.05.2014

"Rzeczywiście obsługę mają „miłą” dla oka. W niewielkich pieniądzach można się wyspać w naprawdę fajnych warunkach. Przy tej lokalizacji to naprawdę dobra propozycja na nocleg."

Royal Hostel
Bartek
22.12.2013

"Bardzo przyjemne miejsce przy samym Rynku, polecam ze względu na komfort, obsługę, łazienkę w pokoju."

Moon Hostel
Edek
06.12.2013

"Nie będę oryginalny ale mi też się podobał pobyt u nich. Czysto, schludnie pokoje ładne, obsługa też ładna:) i pomocna."

Royal Hostel
Jerzy
28.11.2013

"Świetna sprawa, chyba jedyny hostel z łazienką w pokoju oraz tv. Poza tym fajna obsługa (w tym jedna pani:) oraz super klimat. Polecam wszystkim wygodnickim (tuż przy rynku) przyjemny nocleg w czystym pokoju z łazienką za niewielką cenę."

Dom Turysty Trio
kdb4u
12.11.2013

"Warunki przyzwoite. Pościel czysta. Obsługa miła. Niedrogo, w sam raz dla tych co planują tylko nocleg. Blisko centrum. Dobre połączenia komunikacyjne. Dobry kontakt mailowy. Minus brak parkingu. Nie oczekujmy w tej cenie kokosów. Jest to co trzeba."