Wrocław usługi opinie

spis usług
opinie

Wrocław oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 24 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Wrocław. Czekamy na Wasze opinie!

Radio Taxi Serc
Bartosz
on 29.06.2015

"jeździłem z tą korporacją 5 lat teraz jest tragedia ceny robią się nieadekwatne do usługi, dzisiaj pan taksówkarz Marek Tomczak pouczył mnie że to klient ma się mu kłaniać a nie on klientowi - BRAWO, jak zapytałem go wręcz makabryczny stan licznika uniósł się i wykrzyczał mi że w życiu nikogo nie oszukał a rabat to nabije jak dojedziemy na miejsce (dziwne zawsze rabat miałem nabity przed otwrciem drzwi). NIE POLECAM TEJ KORPORACJI szkoda że dałem wam tylw zarobić "

Radio Taxi Serc
Karol
on 27.06.2015

"Najdroższy przejazd jaki odbyłem. Na tej samej trasie, również nocą, nigdy nie zapłaciłem więcej niż 25zł, a z Serc... 39zł. Dziękuję, więcej nie wsiadam."

Intermax
Krzysztof
on 08.04.2015

"brakuje telefonu - podaję 71 194 05 73"

Tattoo Studio
Adam
on 16.02.2015

"Zdecydowanie nie polecam ! Bardzo złe podejście do klienta i duży problem z kontaktem ! Juz jakieś 2miesiace próbuje sie umowic na zakończenie tatuaza który w/w kolega zaczął ! Warunki w studio rowniez nie sa najlepsze! Podczas tatuowania kręcą sie obcy ludzie nie wspomnę o psie który był tam czly czas! Zdecydowanie odradzam tego nie uprzejmego pana ! "

Radio Taxi Serc
kacper
on 15.01.2015

"panie arturze nie jesteście drodzy i nie robicie nic dla dzieci z tego co widać i wiem od kolegów pańskich ciężko fakturę uzyskać a wozić przeż połowę miasta w miejsce które jest oddalone jakieś 5 km dalej a pan robi 12i wycieczkę nie potrzebną więc dziękuję i pozdrawiam pana artura ze srebrnej nowej skody nie pamiętam numeru ale to taki mały gruby czarny prawie jak rumun albo gruzin nie polecam"

Radio Taxi Serc
RADIO TAXI SERC
on 16.12.2014

"Do Grzegorza. Szanowny Panie. Za wykonany kurs wystawia się albo fakturę albo wydaje paragon z kasy fiskalnej. Obie formy rozliczenia przejazdu nie mogą się dublować . Pana obowiązkiem jest dostarczenie oryginału paragonu w celu otrzymania faktury uproszczonej.To, że Państwa centrala tego nie wie nie jest naszą winą. Każdy kierowca do kopii faktury musi mieć podpięty oryginał paragonu z kasy fiskalnej.To przestrzeganie prawa , a nie PRL."

Radio Taxi Serc
grzegorz
on 15.12.2014

"w ubiegłym miesiącu jechałem z domu na dworzec i do delegacji dołączyłem paragon , okazało się że potrzebna jest faktura. Z centrali w warszawie otrzymałem skan paragonu z komentarzem załatwi Pan to w kilka godzin. Nie znali taxi serc. Pani z centrali stwierdziła że dla rozpatrzenia sprawy potrzebny jest oryginalny paragon mimo że zapisany jest w komputerze taksówkarza i centrali. Propozycja sprowadza się do tego:Napisze Pan do Warszawy żeby przysłali paragon, odbierze pan z poczty i przywiezie do nas my to rozpatrzymy i po kilku dniach przyjedzie po fakturę, zawiezie pan na pocztę i wyśle do Warszawy. Ten system znam z PRL-u"

Radio Taxi Serc
friedrich
on 19.10.2014

"Vorsicht betrugerfirma fahrer gibt kein kassenzettel und kriegt mehr geld."

Radio Taxi Serc
wladyslaw
on 19.10.2014

"Serdeczne ch.. Tyle w temacie skubią na żywca możesz im w oczy mówić że oszukują ale oni ciepło cię pożegnają. Okantował mnie taki z lotniska pod sky tower 110 zł wziął i nie dał paragonu wąsaty cwaniak.życzył miłego dnia DZIĘKIII!!! "

Radio Taxi Serc
Agnieszka
on 05.10.2014

"Swietna obsluga, bardzo kulturalni kierowcy. Przemila pani dyspozytorka. Taxowkarze na PKSie chcieli ze mnie zedrzec za ten sam kurs ok. 70% wiecej. Wkurzona zadzwonilam po TaxiSerc i bylam mile zaskoczona cena."

Radio Taxi Serc
Agnieszka
on 04.10.2014

"Swietna obsluga, bardzo kulturalni kierowcy. Przemila pani dyspozytorka. Taxowkarze na PKSie chcieli ze mnie zedrzec za ten sam kurs ok. 70% wiecej. Wkurzona zadzwonilam po TaxiSerc i bylam mile zaskoczona cena."

Sin Fronteras
Oleksandra
on 08.05.2014

"Hola todos :) Mam pytanko gdzie moge znalezc info o Wroclawskim oddziale szkoly? Gdyz na stronie sa podane wylacznie warszawskie adresy."

Radio Taxi Serc
Anka
on 26.04.2014

"Baaardzo słabo, pan kierowca niemiły i opryskliwy. 1. Nie podjechał po tą klatkę co trzeba i nawet nie przeprosił, że trzeba było go szukać. 2. Jechał najbardziej okrężną drogą jaką się dało 3. Zdawał się bardzo uważać na przepisy i punkty karne jeśli chodzi o przestrzeganie zakazu skrętu (co bardzo by mi ułatwiło drogę do domu nocą... i nie! nie pomagają dotrzeć pod same drzwi, musiałam nadkładać drogi PIESZO) ale bez problemu przekraczał prędkość 100km/h --> Niekompetencja, beznadzieja nie polecam :)"

Radio Taxi Serc
zażenowany
on 11.03.2014

"Tragedia. Kierowca sarkastyczny i niemily. Do tego zadajacy oplaty trzykrotnie wyzszej niz podala dyspozytorka. "

Radio Taxi Serc
Anna
on 05.03.2014

"Nie polecam. Oszukują przy rachunku. Za każdym razem, gdy jadę na lotnisko, lub z powrotem, płacę od 30-60zł. Co jest absurdem, biorąc pod uwagę, że podróże są w dzień. "

Radio Taxi Serc
Dawid
on 16.11.2013

"korzystam tylko z TAXI serc we Wroclawiu - na ponad 300 kursow nie przypominam sobie zadnej negatywnej sytuacji - tak trzymac! :)"

Carlo Biani
Patrycja
on 06.09.2013

"Szukam Pani Gosi z Carllo biani Rewelacyjna fryzjerka - nigdy nie byłam tak zadowolona z Fryzjera jak właśnie z Pani Gosi rewelacyjne cięcie , po wielu stopniowych rozjaśnianiach mam zdrowe włosy - Jeżeli ktoś ma namiar poproszę . Jeżeli ktoś wie gdzie przeszła piszcie proszę o info - muszę ją znaleźć. "

Radio Taxi Serc
magda
on 25.07.2013

"Osobiście jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Przyjeżdżają bardzo szybko, kierowcy są bardzo sympatyczni. Raz trafiłam na kierowcę, który pomylił adresy przez co kurs był droższy, ale sam zaproponował i policzył mi kurs po cenie jaką płaciłam za niego zawsze. Nie raz wracam z imprez Taxi Serc i nigdy nie spotkałam się z naciąganiem na kwotę ze względu na stan w jakim wracam co zdarzyło mi się nie raz w innych firmach. Naprawdę polecam!"

Radio Taxi Serc
Jamal
on 09.06.2013

"Banda chuja.."

Akademia Angielskiego Olymp
Asia
on 03.06.2013

"świetna szkoła z dobrze wyszkolonymi lektorami, którzy uczą metodą callana. Polecam!"

Carlo Biani
Milena
on 17.05.2013

"Polecam Pania Joanne z salonu Carlo Biani w Rynku nad Pizza Hut. Pelen profesjonalizm i takt w obsludze klienta. Strzyzenie i kolor idealne."

Foka
tomek
on 09.04.2013

"rewelacyjna pralnia ..najlepsza w miescie piore juz tam od 10 lat "

Radio Taxi Serc
ADAŚ
on 03.04.2013

"Pontiaczku odezwij sie do mnie!!!!! Pukhet!!!"

ZTP Radio Taxi
Roman
on 29.03.2013

"Brawo, nareszcie ktos tych panów konkretnie opisał. Powinny jeszcze poleciec jakies głowy. Cały zarzad to jakas porazka..."

Radio Taxi Serc
Piotr
on 09.03.2013

"Zachęcam do tworzenia nowego portalu Dobre Taxi z baza korporacji. Możecie przesłać swoje propozycje korporacji ocenić oraz pisać komentarze Zapraszam na wroclaw.dobre-taxi.pl/ Strona funkcjonuje tydzień wiec mogą być pewne niedoróbki. Za wszystkie opinie dziękuje Piotr dobre-taxi.pl"