Wrocław sklepy opinie

spis sklepów
opinie

Wrocław to szeroki wybór sklepów. Nasz spis obejmuje 24 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego sklepu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Wrocław. Czekamy na Wasze opinie!

Magnolia Park
decor-sc.pl
on 01.08.2015

"Producent Pamiątek z Wrocławia zaprasza www.decor-sc.pl"

Galeria Biżuterii Artystycznej
decor-sc.pl
on 01.08.2015

"Producent Pamiątek z Wrocławia zaprasza www.decor-sc.pl"

Arena
Decor-sc.pl
on 01.08.2015

"Producent Pamiątek z Wrocławia zaprasza www.decor-sc.pl"

A & M - Świat Słodyczy
www.decor-sc.pl
on 01.08.2015

"Producent Pamiątek z Wrocławia zaprasza www.decor-sc.pl"

Souvenirs Na Solnym
Decor s.c.
on 01.08.2015

"Pamiątki z Wroclawia dostarcza Decor s.c. http://decor-sc.pl/oferta/wroc%C5%82aw-pami%C4%85tki.html "

Renoma
Dorota
on 14.12.2014

"Lubię to miejsce. Stylowo urządzone - no i sklepy w moim guście. Mało taniochy - co zapewnia komfort zakupów. Lubię ;)"

Tesco Wrocław
Aga
on 20.08.2013

"Gdzie jest rozkład bezpłatnej linii do Tesco? "

Sklep Z. C. Bolesławiec
Joanna
on 13.07.2013

"Ceramika wiadomo śliczna :-))), ale obsługa pozostawia wiele do życzenia... Ok.20 min.oglądałam i zastanawiałam się nad wyborem (prezent dla znajomej), pani w ogóle nie zwróciła na mnie uwagi (byłam jedynym klientem), pisała cały czas coś na komp. Przy kasie też chwilkę czekałam (a byłam jedynym klientem), bo pani musiała skończyć, to co zaczęła. A inni pracy szukają... Oceniam obsługę, nie towar."

Sklep Z. C. Bolesławiec

on 31.05.2013

"za darmo bym tej całej ceramiki bolesławiecikej nie chciała wieje nuda i tandetą fujjjjjjjjjjjj :P "

Dragon
Jowita
on 28.04.2013

"W sklepie DRAGON w Galerii Łódzkiej robię zakupy od wielu lat i śmiało mogę powiedzieć, że jestem ich wierną klientką. Można tu kupić walizki, torby, portfele, różnego rodzaju etui, pióra i długopisy, i wiele innych rzeczy, których niestety nie sposób wymienić. Obsługa sklepu jest zawsze bardzo miła w stosunku do klienta, cierpliwa, chętnie wszystko tłumacząca i co najważniejsze bardzo kompetentna, służy pomocą a co najważniejsze robi to w nienachalny sposób . Nowa lokalizacja mniej mi się podoba, w starym sklepie było więcej miejsca, tu chwilami nie można się swobodnie poruszać, ale to chyba jedyny zarzut. Dziwią mnie negatywne opinie, ale jak widać nie każdemu można dogodzić ;)"

Dragon
kasia
on 03.04.2013

"Witam! Chcialabym podzielic sie opinia o tym sklepie.Zakupilam tej firmy jakis rok temu portfel i owszem nie mam uwag.Bylam wtedy solidnie i milo obsluzona. Problem pojawil sie przy nastepnej wizycie gdy chcialam kupic cos w tym sklepie na prezent.Pani ktora tego dnia byla chyba zbytno byla zajeta swoimi sprawami( tzn.robieniem zdjec jakis ciuchow)bo tylko zdawkowo zadala pytanie czy jestem czyms zainteresowana.A pozatym zmiana lokalizacjii na mniejsze lokum powoduje klopot z odnalezieniem sklepu. "

Souvenirs Na Solnym
Ewka
on 03.01.2013

"Doskonałe miejsce na zakup upominków i pamiątek. Polecam"

Renoma
Anka
on 12.12.2012

"Wyraźnie inne od pozostałych galerii we Wrocławiu - cały czas trzyma poziom i swój charakter. No i brawo za Empik ;)"

Magnolia Park
Alibaba
on 29.10.2012

"Daje rade ;) I jakie Ładne panie tą pracują ;)"

Souvenirs Na Solnym
monika
on 18.09.2012

"super świetne pamiątki, zakupy z głowy ;)"

Renoma
Monika
on 24.07.2012

"Moje ulubione centrum handlowe we Wrocku. Przyjeżdżam tu z Kłodzka regularnie. "

Renoma
Mila
on 19.06.2012

"TK Max to jest to. Tylko dla tego sklepu jadę do Renomy przez całe miasto."

Renoma
Foka
on 29.05.2012

"Jedyne centrum handlowe ze sporą ofertą dla dzieciaków. Po cosezonowe zakupy dla moich trzech urwisów zawsze jedziemy do Wro do Renomy. Chociaż parking mógłby być kurcze tańszy."

Arkady Wrocławskie
temat
on 27.04.2012

"Świetna ta galeria! Kino, dużo sklepów itd..."

Renoma
Janka
on 17.01.2012

"Fajne sklepy, miejsce trzyma poziom i nie zapełnia powierzchni taniochą - brawo za to."

Dragon
Marcin
on 10.12.2011

"Ja osobiście z obsługi jestem zadowolony. Często tam kupuję i nigdy nie miałem żadnych problemów. Co do zwrotów i wymian na tańsze produkty to nie wiem czemu się czepiasz do obsługi sklepu. Jak kupujesz to przemyśl zakup. To są tylko pracownicy a zasady mają narzucone przez właściciela. Jeśli już chcesz wystawiać taką opinię to kieruj ją do właściciela a nie do dziewczyn które ciężko pracują."

Pasaż Grunwaldzki
katarzyna
on 12.10.2011

"Mam tu najbliżej, więc nie chodzę do innych galerii. Ale na razie znajduję tu wszystko co trzeba."

Renoma
Jan
on 19.08.2011

"Dobra jakośc, sklepy na poziomie"

Renoma
Weronika
on 16.08.2011

"Lubię tu robic zakupy bardzo fajne marki, nie ma tloku i niepotrzebnych mutlikin i innego badziewia, które tylko napędzają niepotrzbny tlum."

Magnolia Park
ania
on 01.08.2011

"Magnolia jest najlepsza. nie mogę się tam doczekać H&M, mam nadzieję, że będzie duży."